SKU 6229801039022045 Winkel / categorie

Ladekast Anita - 3 Lades

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 229.00

Beschrijving

En opbergen maar
Ladekast Anita is een musthave voor de verzamelaars. Deze kast biedt met zijn drie laden een zee aan verborgen opbergruimte. De drie laden zijn voorzien van een geluidloos soft-close systeem en een onzichtbare greep.
De ladekast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Materiaal
Ladekast Anita is gemaakt van sterk, FSC-gecertificeerd grenenhout en afgewerkt in een diepzwarte kleur. De drie ladefronten zijn elk 20×83 cm (hxb). In iedere lade bevindt zich een ruimte van 15x76x38 cm (hxbxd).
Die wil ik!
Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.