Kroatië Shirt Uit 2021-2022 + Brekalo 7 – S

 109.90

Artikelnummer: 2813400997558753 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Kroatië uitshirt 2020-2021 voor volwassenen van Nike met de officiële bedrukking van Brekalo (7). In dit tenue speelt het Kroatische voetbalelftal de Euro 2020 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Het Kroatië uitshirt bevat dit seizoen een design van kleine grijze en zwarte blokken over de body van het tenue. Dit design is geïnspireerd door het design van de vlag van het land en ook die van het thuisshirt. Het Kroatië tenue bevat een v-hals en ook de achterkant van de hals heeft een v-vorm. Verder zijn de zijkanten van het tenue uitgerust met een rode taping in de vorm van een bliksemschicht. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de Kroatische voetbalbond. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier staat de leus van het nationale elftal (HRVATSKA VATRENI) met daarbij ook weer een klein schaakbord design.
100% polyester. De Kroatië tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Brekalo (7) op dit voetbalshirt betreft de officiële en originele bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Kroatië op het tenue dragen.