Kroatië Shirt Thuis 2020-2021 + Vlašić 10 – XXL

 109.90

Artikelnummer: 2813400540630320 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Kroatië thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen van Nike met de officiële bedrukking van Vlašić (10). In dit tenue speelt het Kroatische voetbalelftal de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Het Kroatië tenue bevat traditioneel het zogenaamde checkerboard design en dit seizoen hebben de rode en witte blokken een groter oppervlak. Het Kroatië tenue bevat een ronde hals met daaronder een rode driehoek en de zijkanten van het tenue bevat een blauwe taping in de vorm van een bliksemschicht. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de Kroatische voetbalbond. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier staat de leus van het nationale elftal (HRVATSKA VATRENI) met daarbij ook weer een klein schaakbord design.
100% polyester. De Kroatië tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Vlašić (10) betreft de officiële en originele bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Kroatië op het tenue dragen.