SKU 7905402114405184 Winkel / categorie

Kiss Strandlaken (5 Redenen Waarom Je Vandaag Een Strandvakantie Nodig Hebt)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 12.95

Beschrijving

Kiss Strandlaken
(5 Redenen Waarom Je Vandaag Een Strandvakantie Nodig Hebt)
Voel de zeebries op je gezicht waaien. Voel het zout in je neus kriebelen terwijl je het geluid van meeuwen in de verte hoort …
Ja, vakanties zijn geweldig. Maar ze kunnen ook doelgericht en goed zijn voor de ziel. We verdienen onze vrije dagen en werken het hele jaar door hard, dus reizen moet een heilige ervaring zijn. Vooral een strandvakantie heeft zijn eigen helende krachten en een bijzondere manier om onze perspectieven te vernieuwen. Hier zijn enkele redenen waarom u uw volgende vakantie naar het strand zou moeten plannen.
Lees er een om de 5 redenen te ontdekken waarom u vandaag een strandvakantie nodig heeft!
********************************************
1. GEESTELIJK WELZIJN
Contempleren bij het water voedt de ziel. Het weidse uitzicht op het oceaanwater, door psychologen vaak ‘blauwe ruimte’ genoemd, kalmeert onze geest in feite. Als je ooit naar een oceaan hebt zitten staren en hebt ontdekt dat je problemen lijken weg te smelten als een gevoel van vrede je overwint, ben je niet de enige. We zijn biologisch bedraad om het strand te ervaren.
2. VERSE LUCHT
De meesten van ons werken in een kantooromgeving met tl-verlichting. Minstens de helft van ons komt tijdens de lunch nooit bij ons bureau vandaan. Doe de enge wiskunde in je hoofd. Dat is een hele tijd zonder frisse lucht. Als dit jouw verhaal is, heb je die zoute, zoete geur, koele bries en zonlicht nodig die een strandvakantie kan vervullen.
3. STRANDSTADEN EN EILANDMENSEN
Als je het geluk hebt een strandstad te hebben bezocht, weet je waar ik het over heb. Iedereen in korte broeken, tanktops, puka-schelpen en strohoeden geniet van zijn eigen strandvakantie. Een glimlach en een biertje zijn eigenlijk een vereiste, en er is altijd livemuziek en heerlijk eten. Onze verantwoordelijkheden, zelfs degenen van wie we houden, kunnen ons leven gemakkelijk compliceren. Kom tot rust! Het leven is simpel. Laat de eilandbewoners je eraan herinneren.
4. ONTDEK DE OCEAAN
Snorkelen, surfen, jetskiën. Ik zou dit punt gewoon daar kunnen beëindigen, maar ik ga verder. Onze oceaan is een enorme speeltuin met geweldige strandactiviteiten. Of je nu op een romantische Caribische cruise bent met je partner of een gezinsvakantie aan land, iedereen houdt van wateravonturen. De oceaan heeft zoveel meer te bieden dan zonnebaden, lezen en een dutje doen (hoewel ik zou zeggen dat dat net zo overtuigende redenen zijn om te gaan).
5. RUST & HERNIEUWING
Hoewel de meeste mensen zeggen dat het strand je afvoert, zou ik zeggen dat het je in feite het geschenk geeft van totale ontspanning. Nadat ik thuisgekomen ben en gedoucht heb, slaap ik praktisch voordat mijn hoofd het kussen raakt. Yum. Dit echte gevoel van ontspanning brengt ons allemaal terug naar ons leven met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een opgeruimde geest.
Breng meer kleur op het strand met onze Kiss Beach Towel! Deze handdoek in de vorm van een lip zal zeker ieders aandacht trekken!
Specificaties:
Gemaakt van polyester (100%)
Lippenvormige handdoek
Kan gewassen worden met koud water
Ca. afmetingen: 120 x 170 cm