SKU 7905402112028722 Winkel / categorie

Kerst Thema Auto Ruitenwisser Sticker

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 10.25

Beschrijving

Een van de leukst dingen met Kerst is tijd doorbrengen met familie en je huis in Kerssfeer brengen (uiteraard naast het uitpakken van cadeautjes!) Maar om telkens weer, jaar in jaar uit, dezelfde kerstdecoraties te gebruiken kan saai worden. Dus, waarom voeg je dit jaar niet eens iets anders toe met Kerst door je AUTO te versieren met deze Kerst Thema Auto Ruitenwisser Sticker!
Geef je ritje een extra dimensie voor het Kerstseizoen en plak een van deze Kerst Thema Auto Ruitenwisser Sticker op de achterruit van je auto. Het is een leuke en makkelijke manier om je voertuig te verfraaien. Verkrijgbaar in 6 verschillende ontwerpen; je kunt één van de vier verschillende kerstmannen, sneeuwpop of een rendier kiezen om naar de auto’s achter je te zwaaien. Hij is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen zonder sporen of krassen achter te laten. Dus, ontspan, en gun je dit jaar een beetje extra plezier met deze Kerstversieringen!
Rijd de oprit op en laat de auto’s achter je zien hoe geweldig de Kerst kan zijn wanneer je een van deze Kerst Thema Auto Ruitenwisser Sticker op de achterkant van je auto hebt vastgemaakt.
Materieel: PVC
Gewicht: 50 g
Maat: Zoals getoond op foto’s