SKU 6229800351686690 Winkel / categorie

KAAT Amsterdam Metro

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 179.95

Beschrijving

KAAT Amsterdam Metro – Groen
Metro is een prachtige gebreide sprei met een grafisch patroon en een uni rand. De sprei is aan beide zijden bruikbaar en heeft een positief, negatief effect.
Details
Formaat: 180 x 260 cmMateriaal: 100% katoenDe plaid is niet geschikt voor de wasmachine en droger
Die wil ik!
Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen.
Bestel je enkel een accessoire? Dan kun je deze direct betalen. Het pakket wordt dan zo snel mogelijk per post naar je verzonden. Bestel je een accessoire in combinatie met een bed? Dan wordt de gehele bestelling op de afgesproken leverdatum bij je bezorgd. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.