Inter Milan Dri Fit ADV Match Shirt Thuis 2021-2022 (geen sponsor) – S

 139.95

Artikelnummer: 2813400303656320 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Nike Inter Milan Dri Fit ADV Match 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen. Het Match voetbalshirt betreft het tenue dat daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt in de wedstrijden. Dit tenue is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. In dit voetbalshirt speelt Inter de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Het Inter Milan 3e voetbalshirt is dit seizoen overwegend zwart van kleur en wordt op het midden van het shirt gekenmerkt door verschillende diagonale blokken in de kleuren geel, lichtblauw, oranje en groen. Verder bevat dit 3e shirt een polo kraag met twee knoopjes. Op de linkerborst het logo van Inter Milan in het blauw en groen en op de rechterborst het logo van Nike. Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als De Vrij, Lautaro, Correa, Dzeko, Dumfries, Barella en nog meer spelers.
Extra Informatie Match voetbalshirts Nike
Dit tenue is gemaakt van 100% polyester. De Nike Dri Fit ADV technologie zorgt voor verkoeling waar en wanneer je dat nodig hebt. Op strategische plekken heeft Nike extra ventilatiezones aangebracht voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Het tenue droogt door deze technologie super snel. Bovendien zorgt Dri Fit ADV. voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.
Bedrukking
Het is mogelijk dit tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de Inter Milan fan style bedrukking gebruikt.