Inter Milan Dri Fit ADV Match Shirt Thuis 2021-2022 (geen sponsor) – S

 139.95

Artikelnummer: 2813401260014273 Categorie:

Beschrijving

Dit is het Inter Milan Dri Fit ADV Match thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het Match voetbalshirt betreft het tenue dat daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt in de wedstrijden. Dit tenue is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. In dit voetbalshirt speelt Inter Milan de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Giuseppe Meazza Stadium in Milaan gedurende 2021-2022. Het Inter Milan voetbalshirt bevat dit jaar een speciaal design in de clubkleuren van de Nerazzurri: Zwart/Blauw. Het thuisshirt bevat verticale banen en bestaat uit kleine vlakjes in het zwart en blauw. Dit design lijkt op dat van een slangenhuid. De ringslang (il Biscione) is een symbool van de stad Milaan en de club Inter. Verder is het Inter Milan thuistenue dit seizoen uitgerust met een zwarte v-hals en zwarte biesjes. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en op de andere borst prijkt het clublogo, inclusief een gouden ster. De gouden ster verwijst naar de 19 Serie A kampioenschappen. Op de achterkant het logo van subsponsor Lenovo. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Lautaro Martinez, Lukaku, Calhanoglu, de Vrij, Sanchez, Sensi, Barella en andere sterspelers.
Extra Informatie Match voetbalshirts Nike
Dit tenue is gemaakt van 100% polyester. De Nike Dri Fit ADV technologie zorgt voor verkoeling waar en wanneer je dat nodig hebt. Op strategische plekken heeft Nike extra ventilatiezones aangebracht voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Het tenue droogt door deze technologie super snel. Bovendien zorgt Dri Fit ADV. voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.
Bedrukking
Het is mogelijk dit voetbalshirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de Inter Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiële printing, maar in kleur, font en stijl identiek daaraan.