Inter Milan 4e Shirt 2020-2021 + Ronaldo 9 (Racing Style) – M

 109.90

Artikelnummer: 2813400264681994 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Inter Milan 4e voetbalshirt 2020-2021 voor volwassenen van Nike en is voorzien van een speciale Ronaldo (9) bedrukking in racing style. In dit voetbalshirt speelt Inter Milan de de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021. Het Inter Milan 4e shirt bevat dit jaar een opvallend design en staat in het teken van het nieuwe logo van de Italiaanse club. Het shirt is gebaseerd op de Inter Milan shirts welke werden gedragen in het verleden van de club. Het shirt bevat gele, witte, zwarte en blauwe details. Op de linkerkant een zwart vlak met daarin de hoofdsponsor Pirelli en het nieuwe logo van Inter. Op de rechterborst het embleem van Nike. De biesjes zijn in het blauw en de v-hals is voor de helft blauw en de andere helft zwart.
100% polyester. De Inter Milan tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Ronaldo (9) op dit shirt betreft een speciale bedrukking. Dit betreft de een racing style bedrukking. In het rugnummer is het een patroon van het Inter shirt verwerkt en de naam Ronaldo is in dezelfde style als hoofdsponsor Pirelli.