SKU 7905402114402816 Winkel / categorie

Instant Zakverzegelaar (5 Heerlijke Manieren Om Je Oude Chips Opnieuw Uit Te Vinden)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 10.95

Beschrijving

Instant Zakverzegelaar
(5 Heerlijke Manieren Om Je Oude Chips Opnieuw Uit Te Vinden)
Nu de film die u bekijkt voorbij is, zult u merken dat u een zak van twee liter of twee geopende chips langzaam in uw voorraadkast hebt.
Nooit bang zijn. We weten precies wat u moet doen met die muffe chips en alle remedies zijn heerlijk!
Daarom geven we je de 5 heerlijke manieren om je oude chips opnieuw uit te vinden!
********************************************
1. Verwarm ze om ze te doen herleven
Als je chips goed ruiken en gewoon oud zijn, verdeel ze dan gelijkmatig in een pan, doe ze in een oven die is voorverwarmd tot 375 ° F en bak ze 10 minuten.
Je kunt dit zelfs uitproberen in je magnetron als je wilt (die trouwens ook verse frites kan bereiden), zonder de metalen pan. Een papieren handdoek kan helpen om vocht te absorberen, waardoor uw kans op het herstellen van chips in hun normale knapperige toestand toeneemt.
2. Maak Tortillas Española
Voor degenen onder u die het nog niet hebben meegemaakt, is tortillas española een omelet met aardappel en ei dat op zijn best stevig boerenvoedsel is. Het is ook gemakkelijk te maken, lekker, gebruikt ingrediënten die je waarschijnlijk al hebt en is spotgoedkoop. Het is goddelijk met ketchup of Sriracha en is naar mijn mening het perfecte ding om te eten voor een kater.
Het concept is dat door chips in geklopte eieren te vouwen, ze zachter worden zodat wanneer je het mengsel vervolgens in een pan met hete olijfolie doet, het in een dikke omelet bakt die in het midden vochtig en romig blijft, terwijl het een beetje extra knapperigheid rond de randen van de chips.
3. Aardappelchips
Wisten jullie dat dit iets was? Potato Chip Cookies gebruikt geplette chips in het beslag. Het was zijn tijd ver vooruit, aangezien zoveel desserts tegenwoordig zeezout als een belangrijk onderdeel hebben. Oude aardappelchips komen ook goed tot leven als ze eenmaal in het beslag zijn gemengd en in de oven zijn gebakken.
4. Aardappelchips Migas & Chilaquiles
De Mexicaanse keuken (oke, Tex-Mex-keuken) komt te hulp als het gaat om het vinden van nieuwe manieren om chips op te gebruiken. Migas, een ontbijtgerecht van roerei, salsa, tomaten, avocado en chorizo, heeft meestal tortillachips of gewone tortilla’s als basis. Chips zijn echter een geweldige vervanging als je ze bij de hand hebt.
5. Paneren / Braadpan bijvullen
Het gebruik van geplette aardappelchips op warme gerechten is een klassieke zet voor thuiskoks. Ik heb nog steeds goede herinneringen aan het bijwonen van schoolbijeenkomsten waar ouders enorme vaten tonijnbraadpan naar buiten zouden brengen, allemaal dik bekroond met een laag gemalen chips.
Verpletterde chips vormen ook een wonderbaarlijke vervanging voor broodkruimels. Omdat ze zoveel olie bevatten, zul je merken dat je je pan alleen een beetje hoeft in te vetten als je ze gebruikt om kip, vis, varkenskarbonades of groenten te frituren. Als je gekruide chips bij de hand hebt, is het gerecht extra lekker.
Alles wat u eenvoudig kunt voorkomen, is dat uw chips oud worden met onze Instant Bag Sealer! Het is een erg handig en praktisch product dat zakken voedsel hermetisch afsluit om voedsel beter te bewaren zonder essentiële eigenschappen te verliezen. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken, omdat u de uiteinden van de zakken eenvoudig tussen de sealplaten schuift als ze warm zijn. Zo eenvoudig is het, in één enkele stap, een afgesloten zak! Het heeft ook een magneet om het op de koelkast te plaatsen, zodat het altijd bij de hand is.
Gemaakt van ABS met magneet
Licht en makkelijk te gebruiken
Werkt op batterijen (2 x AA, niet inbegrepen)
Ca. afmetingen: 10 x 4 x 4 cm
Verpakken in 24 Europese talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests, Russisch en Lets