SKU 7905402111097761 Winkel / categorie

Houten Familie en Vrienden Verjaardagskalender

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 12.25

Beschrijving

Het overkomt je elk jaar weer. Je realiseert je dat je moeder jarig is op DE DAG ZELFen je raakt in paniek omdat je nog uit alle macht in een paar uurtijd haar verjaardagsdiner wil organiseren!
Om nog maar te zwijgen over hoe moeilijk het is om iets te reserveren op Valentijnsdag…je hebt tot nu toe geluk gehad, maar je geluk zal opzekere dag opraken.Waarom het noodlot tarten als je dit alles kunt vermijden met deze Houten Familie en Vrienden Verjaardagskalender.
Deze kalender die je kunt ophangen, helpt je niet alleen om de belangrijke dagen van het jaar te herinneren, maar hij is ook nog eens ongelofelijk stijlvol. Waarom zou je je persoonlijke interieur verpesten met saaie en standaard kalenders als je in plaats daarvan deze prachtige handigeHouten Familie en Vrienden Verjaardagskalenderkunt ophangen!Je kunt de houten schijven zo aanpassen dat ze onder elke maand van het kalenderjaar hangen. Voeg namen, data engeheugensteuntjes toe zodat je er zeker van kunt zijn dat je nooit meer een verjaardag of een belangrijke dag zult vergeten.
Gebruik deze Houten Familie en Vrienden Verjaardagkalender om eindelijk dat perfecte restaurant op Valentijnsdag te reserveren voor je bijzondere dame!
Materiaal: Hout
Het pakket bevat: 50 x Haken, 50 x Ronde Houten Schijven, 1 x Hangbord, 1 x Touw