Hoeslaken Percale

 25.95

Meer info

Artikelnummer: 6229800100082259 Categorie:

Beschrijving

Verkrijgbaar in alle kleuren
Op zoek naar een duurzaam en lekker zacht hoeslaken? Dan zijn de percale hoeslakens van Beddinghouse iets voor jou! percale geweven katoen staat bekend om de extreem fijne weeftechniek. Door deze dichtheid blijft je temperatuur altijd op niveau en geeft het het hoeslaken en dikkere (en zachtere) kwaliteit. Door deze dikkere stof gaat dit hoeslaken ook een stuk langer mee. Enige nadeel is dat het hoeslaken minder elastisch is maar dat maakt de slaapkwaliteit van de stof weer dubbel en dwars goed. Het hoeslaken is geheel rondom voorzien van elastiek en blijft daardoor goed om het matras zitten.
Specificaties
Beddinghouse Percale hoeslakens zijn gemaakt van 100% percale katoen. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen met een lengte van 200cm tot 210/220cm en past moeiteloos om een matrasdikte van 25cm. De hoeslakens kunnen worden gewassen op 60 graden (hiermee verdwijnt tevens huismijt). Het hoeslaken hoeft niet gestreken te worden.
Kwaliteit
100% Percale katoen
Die wil ik!
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen.
Bestel je enkel beddengoed? Dan kun je deze direct betalen. Het pakket wordt dan zo snel mogelijk per post naar je verzonden. Bestel je beddengoed in combinatie met een bed? Dan wordt de gehele bestelling op de afgesproken leverdatum bij je bezorgd. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.