SKU 7905402111987571 Winkel / categorie

Herbruikbare Uniseks Waterproof Regenhoes voor Schoenen

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 14.49

Beschrijving

Je moet naar een officiële gelegenheid en de regen valt er net met bakken uit. Wat doe je dan? Je wil liever niet dat je mooie nette leren schoenen nat worden en je kunt je ook niet met regenlaarzen vertonen! De vanzelfsprekende oplossing is dat je je jurk en nette schoenen aanhoudt! Met deze. Waarom bedek je ze niet met deze Herbruikbare Uniseks Waterproof Regenhoes voor Schoenen om je schoenen te beschermen tegen de regen?
Deze regenhoezen zijn perfect als je wil voorkomen dat je schoenen, die je een rib uit het lijf hebben gekost, helemaal doorweekt raken. Deze Herbruikbare Uniseks Waterproof Regenhoezen zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit PVC en stevig rubber zodat je tijdens het wandelen niet uitglijdt op een nat oppervlak. Het is ook gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal, waardoor ze makkelijk te reinigen zijn en je ze opnieuw kunt gebruiken. Ook zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken: schuif je schoenen gewoon in de schoenhoezen en rits en gesp de hoezen dicht zodat je schoenen beschermd zijn tegen de regen en modderspetters.
Bescherm je je schoenen tegen de regen en voorkom je dat je met bemodderde schoenen op een officiële bijeenkomst verschijnt met deze Herbruikbare Uniseks Waterproof Regenhoezen voor Schoenen
Materiaal: PVC en Silicone
Passend voor: Uniseks Schoenmaten
Maat: (S) 25,5 cm x 21 cm, (M) 26,5 cm x 21 cm (L) 28 cm, 21 cm, (2XL) 30,5 cm x 21 cm
Gewicht: 200 g
Kleur: Transparant Wit