SKU 6229800194364674 Winkel / categorie

Hanglamp Beam

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 240.00

Beschrijving

Hoe stoer wil je het hebben?
Wil jij een stoere, karaktervolle lamp op jouw kamer? Deze lamp is met zijn moderne design een echte eyecatcher! De lamp dankt zijn warme uitstraling aan de massief eikenhouten balk en het behoud van de natuurlijke kleur.
Door de 2-punts bevestiging met staalkabels hangt de balk stevig aan het plafond en zal hij niet draaien. De retro fittingen in combinatie met de matzwarte draad geven de lamp een extra dimensie. De stroomkabels bevinden zich in het midden van de balk.
De lamp is beschikbaar in afmetingen van 80 t/m 170 cm en met 2 t/m 5 fittingen. De balk is ongeveer 14 x 14 cm dik. Wil je een afwijkende maat of afwijkend aantal fittingen? Dat is mogelijk! Neem in dat geval eventjes contact op met de klantenservice.
Er is de mogelijkheid om te kiezen uit zwarte of gouden fittingen (óf een combinatie van beiden). De lengte van de staalkabels is 50 cm. Dit product wordt geleverd exclusief lichtbronnen, maar inclusief bevestigingsmaterialen. De lamp wordt niet door Livengo bij u thuis gemonteerd.
Let op: deze lamp is in verband met zijn gewicht niet geschikt voor gipsplafonds.
Die wil ik!
Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.