SKU 7905402111025757 Winkel / categorie

Handmatige Vlees en Groentemolen

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 13.49

Beschrijving

Heb je wel eens gepicknickt en gewenst dat je picknick box gevuld was met meer dan de doorweekte broodjes die je al uren eerder hebt klaargemaakt? En, hoe zit het met het altijd maar weer snijden van je groenten en vlees in ongelijke vormen, want, nou ja, laten we eerlijk zijn, je bent natuurlijk geen Gordon Ramsey. Zou het niet geweldig zijn als je gewoon altijd en overal zelf je broodjes heerlijk vers kon maken, of nog beter, dat je keurig netjes de ingrediënten voor die perfecte curry kan snijden? Nou, met deze Handmatige Vlees en Groentemolen, zal dat zeker lukken!
Met deze Handmatige Vlees en Groentemolen kun je op elk moment verse spreads en sauzen maken. Het heeft een tri-blade mandolinesnijder en is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal voor efficiënt en effectief malen ongeacht wat je ook maar wil snijden en malen. Hij is ook handmatig te bedienen en licht van gewicht zodat je niet alleen elektriciteit bespaart, maar ook een snijmachine hebt waar en wanneer je maar wilt.
Dus, pak wat verse basilicum om overal verse pesto te kunnen maken of hak wat knoflook en avocado’s voor een heerlijke guacamole maaltijd. Met deze handige Handmatige Vlees en Groentemolen kook je alles vers in een handomdraai.
Materiaal: Roestvrij Staal Blad + Plastic
Maat: 170 mm (Diameter), 90 (Hoogte)