SKU 7905402114395085 Winkel / categorie

Gebogen Voetkussens (Waarom Je Spijt Krijgt Als Je Oud Bent En Je Nu Niet Voor Je Voeten Zorgt)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 12.95

Beschrijving

Gebogen Voetkussens
(Waarom Je Spijt Krijgt Als Je Oud Bent En Je Nu Niet Voor Je Voeten Zorgt)
STA JE DE HELE DAG OP JE VOETEN TIJDENS WERK? De hele dag staan, of het nu op het werk is of in je vrije tijd, kan leiden tot een groot aantal voeten-, benen- en rugproblemen! Jaarlijks worden duizenden werkgerelateerde voetblessures gemeld en wordt een toenemend aantal ziektedagen opgenomen vanwege been- en voetproblemen. Of je nu kookt in een restaurant, haar knipt in een salon, lesgeeft in een klaslokaal of T-shirts opvouwt in een kledingwinkel, een extra inspanning om goed voor je voeten en benen te zorgen, kan in de toekomst een groot verschil maken op je gezondheid en gevoel van comfort.
De effecten van de hele dag staan kunnen vrijwel meteen optreden en langdurig staan of lopen kan gezondheidsproblemen vaak versnellen. Als u de hele dag op uw voeten staat voor werk of plezier, kan dit leiden tot tal van voet- en lichaamsaandoeningen, waaronder spataderen, plantaire fasciitis en lage rugpijn. Lees verder om meer te weten te komen over waarom je spijt krijgt als je oud bent en je nu niet voor je voeten zorgt.
********************************************
PROBLEMEN DIE KUNNEN LEIDEN TOT EEN VERLENGDE PERIODE
De meest gemelde symptomen van langdurig staan zijn ongemak, vermoeidheid en zwelling van de benen. Werknemers die te veel tijd aan hun voeten moeten besteden, lopen een sterk verhoogd risico op pijn en ongemak bij voeten, schenen en kuiten, knieën, dijen, heupen en onderrug. Studies hebben zelfs aangetoond dat musculoskeletale aandoeningen de meest voorkomende oorzaken zijn van arbeidsgerelateerde slechte gezondheid en dat 17 procent van deze aandoeningen de onderste ledematen aantastte.
Er zijn veel andere invaliderende en mogelijk zeer ernstige gezondheidsproblemen die verband houden met langdurig staan. Verergering van bestaande coronaire hartziekte, spataderen en chronische veneuze insufficiëntie zijn in verband gebracht met langdurig staan, evenals pijn in de onderste ledematen en voeten. Verdere studies suggereren dat rugpijn geassocieerd met werk ongeveer tweemaal zo vaak voorkomt bij degenen die staand werken in vergelijking met degenen die gewoonlijk zittend werken, zelfs na controle voor leeftijd en gewichtheffen.
Oudere werknemers en werknemers die zware handenarbeid verrichten, ontwikkelen vaak knie- en gewrichtspijn naarmate ze ouder worden en kunnen daardoor steeds minder in staat zijn om constant te blijven staan. Andere werknemers, bijvoorbeeld die met artritis, spataderen veroorzaakt door zwangerschap of die een rug- of onderbeenletsel hebben opgelopen, lopen ook een verhoogd risico.
De effecten van de hele dag staan kunnen bijna meteen opduiken en langdurig staan of lopen kan vaak gezondheidsproblemen en verwondingen van zacht weefsel versnellen. Als u de hele dag op uw voeten staat, kan dit resulteren in:
Spataderen
Plantaire fasciitis
Onderrug pijn
Spierpijn en vermoeidheid
Hoge bloeddruk
Knie- of heuparthritis
Eeltknobbels
Complicaties bij zwangerschap
Nek- en schouderstijfheid
Chronische hart- en bloedsomloopstoornissen
Slechte houding (en de effecten)
Diverse voetproblemen en pijn
Knieproblemen
Gezwollen of pijnlijke voeten of benen
Gestrekte achillespees (tendinitis)
Gewrichtsschade
Slechte bloedsomloop en zwelling van voeten en benen
Zorg goed voor jezelf en je voeten met de gebogen voetkussens. Perfect voor mensen met gebogen voeten of een uitgesproken brug, mensen voor wiens werk ze lange tijd moeten staan, omdat ze een grote verlichting bieden dankzij hun compressieband en gedempte boog die de impact van elke stap verminderen. Ze kunnen altijd en overal worden gebruikt om stabiliteit, veiligheid en welzijn te bieden.
Specificaties:
Gemaakt van neopreen, schuimrubber, nylon en latex
Unisex
Standaard standaardmaat (past zich aan voetmaat aan)
Sterk en ademend
Elastische compressieband voor een perfecte pasvorm
Kan op blote voeten of met elke schoen worden gebruikt
Verlicht voetpijn door compressie en schokabsorptie
Helpt bij balans en lichaamsuitlijning
Dagelijks gebruik (thuis, in de sportschool, op het werk, enz.)
Bevat 2 steunen, één voor elke voet
Verpakken in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zwitsers, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests, Russisch , Lets)