Frankrijk Vapor Match Shirt Thuis 2020-2021 + Mbappé 10 – S

 159.90

Artikelnummer: 2813401302744389 Categorie:

Beschrijving

Dit is Vapor Match versie van Frankrijk thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen van Nike met de officiële bedrukking van Mbappé (10). De Vapor Match versie is het tenue dat de spelers daadwerkelijk dragen en is uitgerust met de VaporKnit technologie. In dit voetbalshirt speelt het Franse voetbalelftal de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Dit voetbalshirt wordt ook gedragen in de Nations League wedstrijden. Het Frankrijk thuisshirt is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van 1998, het jaar waarin Les Bleus voor het eerst het WK wonnen. Het Frankrijk voetbalshirt is navy blauw en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in het blauw. Ter hoogte van de borst bevindt zich een bredere rode band. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hier zijn de letters F en R in elkaar verwerkt met daaromheen de leus van het nationale elftal: ”Liberté, égalité, fraternité.” Dit staat voor: ”Vrijheid, gelijkheid en broederschap.” De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de FFF. Boven het logo van de bond staan twee sterren. Deze refereren aan het winnen van het WK in 1998 en 2018.
Extra informatie Nike authentic voetbalshirts
De authentic voetbalshirts van Frankrijk bestaan voor zijn uitgerust met de VaporKnit technology. Vaporknit levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt VaporKnit voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Bovendien drogen voetbalshirts met Vaporknit 25% sneller dan zijn voorgangers, waardoor je licht blijft tijdens de wedstrijden of trainingen. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.
Bedrukking
De bedrukking van Mbappé (10) op dit tenue betreft de officiële en originele bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen.