Fiorentina Authentic Shirt Thuis 2020-2021 + Ribéry 7 – S

 119.90

Artikelnummer: 2813401374415324 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Fiorentina thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen met de officiële bedrukking van Ribery (7). In dit voetbalshirt speelt Fiorentina de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Artemio Franchi. Het voetbalshirt van Fiorentina is geheel paars en bevat witte accenten. De mouwen zijn aan de onderkant wit en hetzelfde geldt voor een lijn rondom de moderne polokraag en het logo van Kappa op de borst en op de mouwen. De linkerborst bevat de Fiorentina clubbadge en op het midden van de borst staat sponsor MEDIACOM. De binnenkant van de hals bevat de leus van de club: ”Questa e Firenze.” De achterkant van de hals is uitgerust met de naam van de club: FIORENTINA.
100% polyester. De Fiorentina tenues zijn uitgerust met de Kappa Hydroway technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Ribery (7) betreft de officiële en originele Fiorentina bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers van Fiorentina op het tenue dragen.