FC Barcelona Shirt Uit 2021-2022 + Champions League Badges – L

 104.90

Artikelnummer: 2813400707819364 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Nike FC Barcelona uitshirt 2021-2022 voor volwassenen met op de mouwen de officiële Champions League badges. Dit zijn de Champions League 6 Times Winners Starball badge en de UEFA Foundation badge. In dit voetbalshirt speelt FC Barcelona de Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. Het FC Barcelona uitshirt is dit jaar een eerbetoon aan de diversiteit binnen de club. Het tenue is geheel paars, geïnspireerd door het mengen van de clubkleuren van de Spaanse club: blauw en rood. Verder bevat het tenue paarse logo’s op het tenue. Het logo van Nike prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Wanener er licht op de badge schijnt, verschijnen de kleuren van de regenboog. Op het midden van het tenue verschijnt sponsor RAKUTEN in het paars. De taping aan de rechterzijde van het tenue is blauw en aan de andere kant rood. Verder bevat het FC Barcelona uitshirt een brede, overlappende v-hals. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de Catalaanse vlag. De onderkant van de achterkant bevat het logo van UNICEF. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Messi, de Jong, Memphis, Aguero, Griezmann, Fati, Dembélé, Pedri, Demir, Garcia, Pique, Coutinho en nog meer spelers.
100% polyester. De FC Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.
Bedrukking
Het is mogelijk dit voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking van een aantal spelers. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen. Daarnaast is het mogelijk je eigen naam en nummer op dit tenue te laten bedrukken.