FC Barcelona Shirt Uit 2021-2022 + Ansu Fati 10 ( Cup Printing) – M

 104.90

Artikelnummer: 2813401103084457 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Nike FC Barcelona uitshirt 2021-2022 voor volwassenen met op de achterkant de officiële bedrukking van Ansu Fati (10). In dit voetbalshirt speelt FC Barcelona de Copa del Rey en Europa League uitwedstrijden in 2021-2022. Het FC Barcelona uitshirt is dit jaar een eerbetoon aan de diversiteit binnen de club. Het tenue is geheel paars, geïnspireerd door het mengen van de clubkleuren van de Spaanse club: blauw en rood. Verder bevat het tenue paarse logo’s op het tenue. Het logo van Nike prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Wanneer er licht op de badge schijnt, verschijnen de kleuren van de regenboog. Op het midden van het tenue verschijnt sponsor RAKUTEN in het paars. De taping aan de rechterzijde van het tenue is blauw en aan de andere kant rood. Verder bevat het FC Barcelona uitshirt een brede, overlappende v-hals. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de Catalaanse vlag. De onderkant van de achterkant bevat het logo van UNICEF.
100% polyester. De FC Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.
Bedrukking
De bedrukking van Ansu Fati (10) op dit voetbalshirt betreft de officiële en originele FC Barcelona cup bedrukking. Deze bedrukking dragen de spelers tijdens de cup wedstrijden (in Europa en de Copa del Rey).