FC Barcelona Shirt Thuis 2021-2022 + A. Iniesta 8 – XL

 109.90

Artikelnummer: 2813400224138619 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Nike FC Barcelona thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen met de officiële bedrukking van A. Iniesta (8). In dit voetbalshirt speelt FC Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou gedurende 2021-2022. Het FC Barcelona voetbalshirt is dit jaar een eerbetoon aan het clublogo en bevat alle details van het clublogo. Het voetbalshirt bevat op de rechterborst een rood kruis op een achtergrond van dunne Blaugrana strepen. Dit kruis symboliseert het Sant Jordi kruis uit het logo van de club. De linkerborst bevat dunne rode en blauwe strepen, welke de dunne lijnen van de Senyera vlag uit het Barcelona logo symboliseren. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de Blaugrana banen. De rechtermouw is rood en de andere mouw is blauw. Het tenue bevat een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Op de borst staan de logo’s van de club en Nike en op de borst prijkt het logo van sponsor RAKUTEN in het wit. De achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van UNICEF en in de nek op de achterkant van het tenue prijkt een graphic in de kleuren van de Catalaanse vlag.
100% polyester. De FC Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.
Bedrukking
De bedrukking van A. Iniesta (8) op de achterkant van dit voetbalshirt betreft de officiële en originele FC Barcelona bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen dit seizoen.