FC Barcelona Dri Fit ADV Match 3e Shirt 2021-2022 – S

 139.95

Artikelnummer: 2813400395088588 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Nike FC Barcelona Dri Fit ADV Match thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het Match voetbalshirt betreft het tenue dat daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt in de wedstrijden. Dit tenue is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. In dit voetbalshirt speelt FC Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Het FC Barcelona voetbalshirt is dit jaar een ode aan de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona. Het 3e shirt bevat de Blaugrana strepen in het blauw en rood. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een all-over print van verschillende vormen. Beide mouwen zijn in het blauw. Het tenue bevat een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Op de borst staan de logo’s van de club en Nike en op de borst prijkt het logo van sponsor RAKUTEN in het geel. De achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van UNICEF en in de nek op de achterkant van het tenue prijkt een graphic in de kleuren van de Catalaanse vlag. Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als Memphis, Frenkie de Jong, Dembele, Pedri, Ansu Fati, Pjanic, Pique en nog meer spelers.
Extra Informatie Match voetbalshirts Nike
Dit tenue is gemaakt van 100% polyester. De Nike Dri Fit ADV technologie zorgt voor verkoeling waar en wanneer je dat nodig hebt. Op strategische plekken heeft Nike extra ventilatiezones aangebracht voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Het tenue droogt door deze technologie super snel. Bovendien zorgt Dri Fit ADV. voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.
Bedrukking
Het is mogelijk dit voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking van een aantal spelers. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen. Daarnaast is het mogelijk je eigen naam en nummer op dit tenue te laten bedrukken.