SKU 7905400196493964 Winkel / categorie

Ergonomische draadloze muis

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.95

Beschrijving

En de prijs voor het meest wijdverspreide fysieke ongemak van de 21e eeuw, gaat naar… *tromgeroffel* …de muisarm. Geef toe: tenzij je de laatste 50 jaar in een hol in Kamtsjatka hebt doorgebracht, je correspondentie verzorgt via postduif en nog met regelmaat spullen besteld via een postordercatalogus, heb je er geheid al last van gehad. En aangezien je naar dealBanana surft, durven wij te vermoeden dat jij niet tot die categorie van hardnekkige achterblijvers behoort.
Of we nu willen of niet, computers zijn een integraal deel van ons leven. Sommige mensen spenderen de hele werkdag achter het scherm. We kunnen die realiteit dus maar beter aanvaarden en er het beste van maken. Een muisarm kan evenwel een serieuze, euh, pijn in de kont zijn. Laat dat pijntje je leven niet meer dicteren. Deze ergonomische muis maakt een einde aan die zelfkastijding.
maar deze muis dwingt je hand in een natuurlijkere, minder belastende positie – in rechte lijn met je arm. Dat is even wennen, maar daarna wil je niets anders meer. De muis werkt draadloos en werkt op twee AAA-batterijen (niet inbegrepen). De intelligente slaapfunctie zorgt voor een lang batterijleven.
Levertijd: 5-20 werkdagen.