SKU 7905402110804693 Winkel / categorie

Elektrische Schoenpoetsmachine

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 20.49

Beschrijving

Wij geloven in het gezegde “met het juiste paar schoenen kun je de wereld aan”. Dat is de reden waarom echte dames en heren hun leren schoenen altijd keurig houden voor elke gelegenheid. Niet iedereen heeft voortaan echter de tijd om hun schoenen te poetsen en ze te laten glanzen. Daarbij is het gaan naar een schoenlapper of schoenenpoets niet altijd een pretje.
Onze Elektrische Schoenpoetsmachine is het product dat elke schoenenliefhebber nodig heeft. Hij maakt je schoenen binnen no time schoon en laat ze glanzen als nooit tevoren! Hij bevat 4 verschillende typen borstels om aan al je poets-behoeftes te voldoen. Het gebruiken van deze schoenpoetsmachine is efficiënt en effectief, aangezien hij je geld, moeite en tijd bespaart, en natuurlijk dat irritante bezoek aan de schoenenpoets.
Deze Elektrische Schoenpoetsmachine komt ook met zijn eigen handige tas, waardoor je deze bad boy waar je maar wil met je mee kan nemen. Als dit alles nog niet genoeg was om je te overtuigen van het feit dat deze schoenpoetsmachine geweldig is, dan hebben we hier nog een leuk feitje voor je – Je kunt hem gebruiken voor alle soorten leren producten, dus niet alleen schoenen!
Product Specificaties:
Materiaal: PET
Kleur: Wit
Gewicht: 79 g
Grootte: 97 x 210 mm