SKU 7905402111992986 Winkel / categorie

Educatief Speelgoed Tablet voor Kinderen

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 9.95

Beschrijving

We leven inmiddels in het digitale tijdperk en kinderen zijn tegenwoordig technologisch veel slimmer dan wij ooit zullen zijn. Kinderen, zelfs als peuter, leren al hoe ze zelf met videospelletjes kunnen spelen! Kleurboeken en kleurpotloden zijn aardig achterhaald en kinderen leren tegenwoordig de meeste dingen via internet. Dus, waarom ga je niet niet met de tijd mee en begin je met het opvoeden van je kind op de manier waarop ouders uit de 21e eeuw dat zouden doen? Met dit Educatief Speelgoed Tablet voor Kinderen kan dit gewoon! Als je zelf behoefte hebt aan wat rust en stilte in je huis dan houdt deze tablet je kinderen wel even bezig.
Deze Educatief Speelgoed Tabletten voor Kinderen zijn de perfecte gadgets voor je kinderen; ze zorgen ervoor dat ze tijdens het leren ook nog eens plezier hebben. Met een verscheidenheid aan leuke educatieve spelletjes om uit te kiezen, zoals cijfers, letters tot spelling en andere leuke quizzen, zal deze tablet er zeker voor zorgen dat je kinderen te allen tijde intellectueel gestimuleerd worden.
Dit Educatief Speelgoed Tablet voor Kinderen houdt je kinderen bezig met games die ook nog eens hun hersenen stimuleren!
Taal: Engels
Games: Letter Mode, Woord Mode, Spel Mode, Cijfers Mode, Quiz Mode, Sing-a-long Songs, Q&A, en nog veel meer
Maat: 18,5 cm x 14,3 cm x 1,8 cm
Kleur: Blauw of Roze