SKU 7905402109767100 Winkel / categorie

Dubbele Hangmat voor buiten met Klamboe

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 25.49

Beschrijving

Ben je iemand die houdt van het buitenleven? Zou je tijdens het kijken naar de sterren graag in slaap willen vallen onder de sterrenhemel? Maar wanneer je dat doet en je wordt lek geprikt door al die vervelende muggen, voel je je dan gedwongen om je terug te trekken naar de bescherming van je tent waardoor je uitzicht wordt geblokkeerd?
Als dit zo is, dan is de Dubbele Hangmat met muggennet de perfecte outdoor kampeer optie voor jou.
Ideaal voor diegene die van outdoor avonturen houden; de Outdoor Dubbele Hangmat met Muggennet is een perfecte vervanging voor je tent, verzekert je van een goede nachtrust en bescherming tegen muggen, vliegen en ander ongedierte terwijl je kunt relaxen onder de sterrenhemel.
De Outdoor Dubbele Hangmat is gemaakt van een stevig net van nylon dat tot wel 3.4 x 1.4 meter kan worden uitgebreid terwijl het slechts 275 gram weegt. Het Muggennet is gemaakt van een fijnmazig gaas van nylon die je gegarandeerd bescherming biedt tegen ongewenst ongedierte en je verzekert van de goede nachtrust die je verdient na een dag vol avontuur.
Het is eenvoudig te installeren en wordt niet alleen geleverd met een gesp aan de buitenkant die ervoor zorgt dat je blijft hangen, maar ook met een gesp aan de binnenkant voor het geval je je tas, waterfles of andere spullen in je hangmat bij je wil houden.
Hij komt in 4 verschillende kleuren: Zwart, Legergroen, Grijs, Blauw.
Beschrijving:
Materiaal: Nylon + Net
Materiaal van de trekkoordtas: 210T polyester
Kleuren: Zwart, Legergroen, Grijs, Blauw
Ophanghaak: 6 meter
Grootte: 3.4 x 1.4 m / 133.85 x 55.11 inch
Gewicht: 275 gram
Package Included:
1 x Hammock Mosquito Net
Note:
Hammock is not included.
Levertijd: 3-14 werkdagen