SKU 7905402110874513 Winkel / categorie

Draagbare Koelventilator

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 18.95

Beschrijving

Het is bloedheet buiten en het enige waar je aan kan denken is hoe zichtbaar je zweetvlekken wel niet zijn. Herken je dit ook? Of het gevoel dat je make-up van je gezicht af glijdt na een hete windvlaag? Nou, maak je hierover geen zorgen meer. De zomerhitte kan niet op tegen deze Draagbare Koelventilator!
Perfect voor hete zomerdagen. Deze Draagbare Koelventilator is licht van gewicht en makkelijk overal met je mee te nemen. Wordt je gezicht te warm door de felle zon? Begint je bovenlip te prikkelen van de voorraad zweet die zich erboven langzaam aan het vormen is? Maar goed dat je de Draagbare Koelventilator hebt meegenomen! Zet je Draagbare Koelventilator aan op 1 van de 3 snelheidsstanden en geniet van de koele sterke wind van je ventilator. En het beste is: deze Draagbare Koelventilator heeft geen bladen! Niet alleen loop je niet meer het risico jouw vinger, of die van je nichtje, eraf te hakken, maar hierdoor is hij ook compleet geluidloos. Dus, zeg maar VAARWEL tegen die irritante, zoemende ventilatoren!
Deze Draagbare Koelventilator is makkelijk op te laden door zijn USB-voeding. Neem hem mee naar een potje voetbal, barbecues, wandelingen, of gewoon voor onderweg naar werk! Het zal je favoriete accessoire worden tot nu toe!
Grootte: 17.2 cm x 5.6 cm x 6.6 cm
Batterij Capaciteit: 900 mAh
Kleur: Wit + Zilver