SKU 7905402111993841 Winkel / categorie

Draagbare Elektrische Pluizenroller voor Kleding

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 9.49

Beschrijving

Haat je het ook zoals je net van huis wil gaan om vervolgens overal ongewenste haren op je nieuw gewassen en schone shirt aan te treffen? Je kunt er niet altijd iets aan doen, zeker niet als je een huisdier hebt of als je je per ongeluk bent vergeten te scheren voordat je je werkshirt aantrekt. Maar dat mag geen excuus zijn om er slordig uit te zien als je op weg bent naar een officieel evenement of naar een belangrijke afspraak. Als je geen tijd meer hebt om je om te kleden en ook geen schone shirts meer hebt, dan heb je toch wel een probleem. Dus, voor een snelle oplossing, gebruik dan een van deze Draagbare Elektrische Pluizenrollers voor Kleding!
Deze Elektrische Pluizenrollers voor Kleding zijn fantastisch voor het verwijderen van ongewenste haren, pluizen en stof van je schone kleren en andere stoffen. Ze zijn klein van formaat, licht in gewicht en makkelijk mee te nemen. Dus, als je weer eens haast hebt, neem de pluizenroller mee zodat je onderweg naar je werk ongewenste stof kunt verwijderen! Ook zeer handig voor het verwijderen van haren van je huisdieren op je meubels en ongewenste pluizen en stof op je gordijnen.
Blijf alert en verwijder ongewenste haren, pluisjes, stof en zelfs pluisjes van je shirts met deze Draagbare Elektrische Pluizenroller voor Kleding.
Voeding: 2 x 1,5V AA Batterijen (niet inbegrepen)
Grootte: ~ 9,5 cm x 7,5 cm x 5,5 cm
Kleur: Wit