SKU 7905402111097759 Winkel / categorie

Draagbaar Zelfklevend Zwart Krijtbord

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 16.49

Beschrijving

Draagbaar Zelfklevend Zwart Krijtbord
Word je er ook zo moe van dat je telkens weer vergeet om de was te doen?Je wacht altijd tot op het laatste moment om je kleding in de was te doen, zelfs wanneer je nog maar EEN schone onderbroek hebt om aan te trekken! En hoe zit het als je weer eens de etensresten van de avond ervoor bent vergeten op te maken?Je bestelt een afhaalmaaltijd voor het avondeten om vervolgens je koelkast te openen en te realiseren dat er nog een complete maaltijd op je staat te wachten.
Wat een verspilling van geld…en voedsel! Het maken van mental notes blijftgewoon niet hangen, dus waarom maak je niet een paar echte notitiesop dit Draagbaar Zelfklevende Zwart Krijtbord om je je eraan te herinneren dat je je wasgoed toch wél zo snel mogelijk in de was moet doen.
********************************************
Bevestig ditDraagbaar ZelfklevendeZwartKrijtbord altijd en overal waar je maar wilt. Het is eenvoudig te installeren. Het enige wat jehoeft te doen is het verwijderen van de folie en hemop een vlakke ondergrond plakken. Je kunt hem op de deur plakken zodat je wanneer je de deur uitloopt je herinnerdwordt aan je dagelijkse karweitjes. Je kunt het krijtbord ook op de keukenmuur plakken om je te helpen herinneren aan de wekelijkse boodschappen. En wat dacht je van je bureau om je afspraken voor de week te plannen in een tabel. Ofnog beter, bevestig het op de muur van de kinderkamer van een van je kinderen zodat ze hun creativiteit kunnen botvieren op het bord in plaats van op de muren.
Haal vandaag nog dit geweldige multifunctionele Draagbaar Zelfklevend Zwart Krijtbord in huis en blijf op de hoogte van al je taken en afspraken.
Materiaal: PVC
Maat: 200 cm x 45 cm
Kleur: Zwart