SKU 7905402112028823 Winkel / categorie

Draadloze Bluetooth Gaming Joysticks voor Smartphones

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 16.49

Beschrijving

Draadloze Bluetooth Gaming Joysticks voor Smartphones
Opgroeien betekent niet dat je alleen nog maar thuis hoeft te blijven en wat aan kunt luieren met je spelcomputer, dat zou namelijk toch een soort van klote zijn. Wie WIL er ook nog überhaupt het grotendeel van de dagen binnen de muren van een oud kantoor doorbrengen, starend naar computerschermen en je door stoffige archiefkasten heen werken? Waarom zou volwassen worden meet moeten betekenen dat je je favoriete hobby zou moeten opgeven? Nou, dat hoeft ook helemaal niet. Als je deze Draadloze Bluetooth Gaming Joysticks aansluit op je smartphone kun je je games waar je ook heen gaat spelen, net alsof je thuis aan het gamen bent op de spelcomputer!
********************************************
Met deze Draadloze Bluetooth Gaming Joysticks voor Smartphones kun je altijd en overal spelen. Je hoeft niet langer moeite te doen om die kleine knoppen op je scherm in te drukken. Ga vol gas en speel je games op volle toeren met deze makkelijk te bevestigen joysticks voor games! Hij komt zelfs met trigger knoppen om hetzelfde gevoel te creëren als wanneer je thuis met een console gamet. Hij is makkelijk te bevestigen en aan te passen voor jouw comfort en gemak.
Speel je favoriete games waar en wanneer je maar wilt, altijd op volle kracht wanneer je deze Draadloze Bluetooth Gaming Joysticks voor Smartphones hebt aangesloten op je smartphone.
Materiaal: ABS
Gewicht: ~ 0,115 kg (per 1pc)
Maat: 8 cm x 6,7 cm x 3,7 cm
Compatibel met : iOS en Android