SKU 7905402110951702 Winkel / categorie

De Hangende Reistas

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 15.95

Beschrijving

De Hangende Reistas
Je bent altijd onder weg, voortdurend aan het vliegen en nooit in staat jezelf rust te gunnen. De ene dag ben je hier en de andere ben je weer ergens anders…. Het is alsof je baan van je vraagt om je je op verschillende plaatsen tegelijkertijd te begeven! Pffff! Wat een manier van leven! Je leeft in principe uit je koffers.
Klinkt dit een beetje zoals jij? Yep, dan begrijp jij ook hoe zwaar het is om de minimalistische levensstijl te leven. Je wordt voortdurend gedwongen om compromissen te sluiten met je bezittingen waarbij je soms alleen de noodzakelijke benodigdheden mee kunt nemen terwijl je je favorieten moet achterlaten. Het is gewoon onmogelijk om je hele huidverzorgingsset in je tas te stoppen…er lijkt gewoon nooit genoeg RUIMTE te zijn.
Als dat het geval is, dan is de Hangende Reistas je nieuwste en beste reisgenoot. De meerdere zakken en slimme ruimte indeling stelt je in staat om grote hoeveelheden van items op te bergen, zonder dat de bagage teveel ruimte in beslag neemt. Van natte toiletartikelen tot delicate sieraden en horloges. De Hangende Reistas is doordacht ontworpen, heeft droge en natte scheidingszakken die je in staat stellen om er alles in op te bergen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat iets kapot gaat!
********************************************
Bovendien is de tas voorzien van een haakje waarmee je de tas aan de muur van je hotelbadkamer of achter de deur kunt hangen, zodat je goed gebruik kunt maken van de toch al beperkte ruimte in je hotel badkamer.
Maak reizen gemakkelijk met de Hangende Reistas door er vandaag nog een aan te schaffen.
Materiaal: Duurzaam Cation
Vouwmaat:24.5 x 7.5 x 13 cm
Uit te breiden tot: 52 x 24.5 cm
Gewicht: 235g
Kleur: Zwart, Marine, Grijs