SKU 7905402114395184 Winkel / categorie

Cocktail Shaker Met Recepten Op de Verpakking (Waarom Cocktails Beter Zijn Dan Je Gemiddelde Drankje)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 18.95

Beschrijving

Cocktail Shaker Met Recepten Op de Verpakking
(Waarom Cocktails Beter Zijn Dan Je Gemiddelde Drankje)
Het gebeurt maar al te vaak: je gaat naar een bar en als de barman vraagt wat je wilt, flap je uit ‘Welke IPA je maar op de tap hebt’, in plaats van de veelgeprezen Margarita van de bar of die bourboncocktail die je eigenlijk nog wilde uitproberen. Grote fout. Dit zijn de redenen waarom je elke keer een cocktail moet bestellen in plaats van een biertje.
********************************************
Cocktails geven je meer waar voor je geld
Het is geen geheim dat een cocktail doorgaans twee keer zo duur is als een biertje, maar bedenk waar je echt voor betaalt als je een cocktail bestelt: je krijgt een drankje dat waarschijnlijk een booier punch heeft dan een biertje, een drankje gemaakt met verse ingrediënten (als je in een goede bar zit), een drankje dat helemaal zelf gemaakt is door een doorgewinterde professional, en een drankje dat je waarschijnlijk thuis niet voor jezelf zou kunnen maken. En als je kiest voor een cocktail die sterk en geroerd is, heb je meer kans om langzaam te nippen, wat betekent dat je veel langer van je drankje zult genieten dan je vriend die met een licht biertje ging.
Bier heeft slechts vier ingrediënten, maar een cocktail kan een bos zijn
Graan, hop, gist, water – dat is eigenlijk alles wat bier is. Natuurlijk zijn ambachtelijke brouwerijen erg creatief geworden in de manier waarop ze die ingrediënten manipuleren, maar het feit is dat elk bier uit dezelfde vier ingrediënten bestaat. Cocktails daarentegen kunnen worden gemaakt met een willekeurig aantal sterke dranken en andere ingrediënten – inclusief bier! Bier is slechts een planeet in het cocktailuniversum, dus als je de extra zes dollar betaalt voor een cocktail, betaal je echt een kaartje voor een enorm rijk aan boozy exploratie.
Er zijn twee soorten bier, maar een miljoen soorten cocktails
Je denkt misschien dat bier in een eindeloos aantal variëteiten verkrijgbaar is, variërend van IPA’s tot pilseners tot dragers tot fruitige lambiek, maar de realiteit is dat het slechts subcategorieën zijn, die in een van de twee emmers vallen: ales of lagers. Het verschil tussen een ale en een pils komt neer op hoe het bier wordt gefermenteerd: Ales worden warm gefermenteerd met gist van hoge gisting, terwijl lagers koud worden gefermenteerd met gist van lage gisting. Afgezien van dat saaie bier en terug naar de opwindende cocktailspullen, zijn er veel, vele families van cocktails van Highballs tot Fizzes tot Sours tot Depth Charges (die zijn gemaakt met bier, dus je kunt nog steeds voldoen aan dat hoppige verlangen). De lijst gaat maar door. Dus waarom zou u uw tijd verspillen met versies van dezelfde twee bieren als u een geheel nieuw soort cocktail kunt proberen?
Cocktails zijn opwindend
Cocktails gaan niet alleen over ingrediënten, ze gaan over bereiding. Bepaalde cocktails worden geroerd, andere worden geschud, sommige worden gemengd en sommige vereisen een combinatie van stappen. Zelfs als je barman geen meester is van flair, kan het een hele show zijn om te zien hoe je drankje wordt gemaakt. Aan de andere kant kijken hoe een barman een biertje in een glas giet? Dat is net zo leuk als kijken naar droge verf.
Cocktails zijn interactief
Tenzij je in een studentenclub zit, een drinkspel speelt, of pas werkloos bent en helemaal geen Fs hebt om te geven, is er geen maatschappelijk aanvaardbare manier om een biertje te drinken, behalve het glas naar je mond te kantelen (serieus, laat geen bieren naar de bar). Cocktails stimuleren creatieve consumptie. Bij sommigen zijn schoten gevallen. Anderen laten jou en je vrienden uit een gigantische kom drank slurpen. Een paar kunnen zelfs in brand worden gestoken (dan op de juiste manier gedoofd). En wanneer kwam je bier voor het laatst met een kleine papieren paraplu? Cocktails zijn gewoon leuker.
Cocktails zijn glutenvrij, terwijl bieren glutenvol zijn
Of je nu coeliakie hebt of gewoon op de glutenvrije trein wilt springen, je kunt vol vertrouwen een cocktail bestellen en weten dat deze geen gluten bevat (tenzij het een bierstaart is). Maar met uitzondering van speciaal gemaakte bieren, bevat vrijwel al het bier gluten. Het feit dat cocktails aanpasbaar zijn, stelt u ook in staat om ze aan te passen aan al uw voedingsbehoeften, of het nu gaat om allergieën of een caloriearm dieet.
Cocktails kunnen zo sterk (of zwak) zijn als je wilt
Hoewel het alcoholgehalte varieert van bier tot bier, is er geen manier om die ABV te veranderen als deze eenmaal in het vat zit. Een cocktail kan echter zo sterk (of zo zwak) worden gemaakt als je wilt. Zenuwachtig over het diner met de schoonfamilie? Bestel een Negroni met een extra scheut gin. Wil je tijdens een lange avond uit met je vrienden coherent en oprecht blijven? Vraag je barman om licht op de rum te gaan in een Dark and Stormy. Jij hebt de controle. Dus als je het wilt doorbrengen naar Tipsy Town of chillen in Low ABV-ville, dan heb je het recht als cocktailminnende burger van de aarde.
Met onze cocktailshaker met ingebouwde recepten kunt u gemakkelijk beginnen met het maken van uw eigen cocktails en het leven van het feest worden!
Een nieuwe cocktailshaker met een origineel ontwerp, inclusief verschillende recepten geïntegreerd in het oppervlak, zodat u ze gemakkelijk kunt bereiden.
SSpecificaties:
Materiaal: roestvrij staal
Capaciteit: 500 ml
Exclusieve en elegante stijl
Innovatief en functioneel ontwerp
Roterende dubbele shaker met doorzichtig paneel voor het bekijken van ingrediënten en maatregelen voor elke cocktail.
8 beroemde cocktailrecepten gedrukt op de shaker: Cosmopolitan, Margarita, Tom Collins, Mojito, Mai Tai, Manhatttan, Whiskey Sour, Martini
Bevat: Shaker, stop en deksel met zeef en anti-lek band
Ca. afmetingen: 9 x 24 x 9 cm
Verpakken in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests, Russisch , Lets)