Club America Shirt Uit 2021-2022 + Giovani 10 (Fan Style) – XL

 104.95

Artikelnummer: 2813400850161002 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Club América uitshirt 2021-2022 van Nike voor volwassenen met de bedrukking van Giovani (10). In dit voetbalshirt speelt Club America de uitwedstrijden in de Liga MX en de beker gedurende 2021-2022. Het voetbalshirt is een combinatie van donkerblauw/groen en turquoise. De onderkant van het tenue bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de cultuur van de Azteken. Alle logo’s op het tenue zijn geel. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst de badge van de club. Op het midden van het tenue staan de logo’s van AT&T en The Home Depot en op de mouwen het logo van subsponsor TOTAL. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale graphic van de Guerrero Aguila, een speciale klasse van inferantiesoldaten van het Azteekse leger. Op de achterkant van de tenues staan de logo’s van Corona en Caliente.
100% polyester. De Club America tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Giovani (10) op dit voetbalshirt betreft de Club America Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiële bedrukking, maar in kleur, font en stijl identiek daaraan.