Chelsea Shirt Thuis 2021-2022 + Lukaku 9 (Premier League) – XXL

 104.90

Artikelnummer: 2813400115511932 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Chelsea thuisshirt 2021-2022 van Nike voor volwassenen met de officiële Premier League bedrukking van Lukaku (9). In dit voetbalshirt speelt de Londense club de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese thuiswedstrijden op Stamford Bridge gedurende het seizoen 2021-2022. Het Chelsea voetbalshirt is overwegend blauw met gele details. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door een all-over print van diagonale zig-zag streepjes en blokjes. Deze print is geïnspireerd door de OP ART kunststroming van de jaren ’60. De voorkant bevat overwegend zig-zag strepen en de achterkant blokken. Verder is het shirt aan de zijkanten voorzien van gele banen. Aan de binnenkant van het shirt zijn de initialen van de club verwerkt, CFC. De rechter borst van het voetbalshirt bevat de swoosh van kledingsponsor Nike en de andere borst bevat het logo van de Londense club. Op het midden van het tenue prijkt dit jaar de sponsor THREE (3). Verder is het tenue uitgerust met een v-hals.
100% polyester. De Chelsea tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Lukaku (9) betreft de officiële Premier League bedrukking. Dit is de bedrukking die de spelers van Chelsea op het tenue dragen tijdens de wedstrijden in de Premier League.