SKU 2801500632384096 Winkel / categorie

Château de Jouarres 2p cabine 4pers

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 481.00

Beschrijving

De 100 appartementen van de residentie bieden allemaal goed onderhouden diensten, ruimte en veel licht dankzij hun grote erkers geopend op een zonnig balkon of terras, allemaal uitgerust met buitenmeubels. Elk appartement van 2 tot 8 personen heeft een volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaten, magnetron, koelkast met vriezer, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker.
STUDIO 2 pers. (35m²)
Slaaphoek met 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank voor 2 personen in de lounge. Badkamer met bad en toilet.
2 KAMERS 2/3 pers. (48m²) – Mindervalide
Eén slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en een slaapbank voor 1 person in de lounge. Badkamer met douche en toilet.
2 KAMERS MEZZANINE 4 pers. (45 m²)
Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 mezzanine met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer met bad en aparte toiletten.
2 KAMERS MET CABINE 4/5 pers. (45 m²)
Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 slaapcabine met stapelbed en een slaapbank voor 2 personen in de lounge. Badkamer met bad en aparte toiletten.
3 KAMERS 5 pers. (57 m²)
Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en een andere met 2 eenpersoonsbedden, een slaaphoek met 1 eenpersoonsbed. 2 badkamers: één met bad en toilet, de andere met douche en aparte toiletten.
3 KAMERS 6 pers. (57 m²)
Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en een andere met 2 eenpersoonsbedden, een slaaphoek met stapelbed. Een badkamer met bad en toilet, een andere met douche en aparte toiletten.
4 kamers 8 pers. (76 m²)
Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en een andere met 2 eenpersoonsbedden, een slaaphoek met stapelbed en een mezzanine met 2 eenpersoonsbedden of een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een badkamer met bad en toilet, een badkamer met douche en aparte toiletten.