SKU 2801500633567705 Winkel / categorie

Can Bagot

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 1,763.00

Beschrijving

Fantastisch dorpshuis met twee gebouwen in Llubí, met een tuin en een zwembad, waar 10 gasten zich thuis zullen voelen.
Welkom in dit typische dorpshuis dat is verdeeld in twee gebouwen: een hoofdhuis op twee verdiepingen, met een fantastisch terras, een barbecue en een tuin. Een klein huis bevindt zich voor het hoofdgebouw, met een prachtig chloorfilter zwembad van 8x4m en een dieptebereik van 0,50 m tot 2 m. Slechts een paar stappen scheiden u van dit gebied. Er is ook een basketbalring voor uw vermaak.
Het hoofdgebouw heeft een gaskeuken en een onafhankelijke eetkamer op de begane grond.
Boven vindt u een comfortabele woonkamer in majestueuze stijl, met een prachtige stenen muur en typische gewelven. Er zijn vier slaapkamers met airconditioning en een kledingkast, twee met een tweepersoonsbed. De andere twee beschikken elk over twee eenpersoonsbedden. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en nog een kamer met 2 aparte bedden hebben elk een eigen badkamer. Er is nog een badkamerbadkamer voor de rest van de slaapkamers. Er is een wasruimte met een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank.
Het aangrenzende huis is een kleine gastvrije studio. In dezelfde kamer, met airconditioning, zijn er een keuken met een eetkamer, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een bad. En het beste deel: u hoeft alleen maar naar beneden te gaan om naar het zwembad te gaan!
Llubí is een klein dorpje in het centrum van het eiland, met ongeveer 2000 inwoners, de meeste van hen inwoners. U vindt basisdiensten als supermarkten, enkele coffeeshops, etc. Op slechts ongeveer 20 minuten rijden, komt u aan de baai van Alcúdia, ideaal om te besteden aan de idyllische stranden, met gekristalliseerd water en wit en fijn zand. Puerto de Alcúdia is het levendigste gebied. Het heeft een lange promenade vol met strandbars, kledingwinkels, supermarkten, restaurants en bars. ‘S Nachts wordt het een plek vol leven.
Neem voor meer informatie contact op met de adverteerder.
Evenementen celebratios zijn niet toegestaan.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Het tankwater is drinkbaar.
Afstanden:
Strand: 19 km – Kan Picafort
Luchthaven: 46.2km – Son Sant Joan
Golfbaan: 21,8km – Pollença
Dorp: 0.1km – Llubí
Treinstation: 3km – Llubí
Bushalte: 0,4 km – Llubí
Veerboot: 28.7km – Puerto de Alcúdia
Ziekenhuis: 9.8km – Hospital de Inca
Toeristenlicentie: TI034BAL Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.