SKU 1078002111055156 Categorieën ,

Camping Domaine du Logis

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 282.00

Luxe Villatent op 5*-camping op kasteellandgoed in Bretagne

Beschrijving

**Mont Saint-Michel**
Vlak voor de kust van Normandië vind je één van de beroemdste bouwwerken en bezienswaardigheden van Frankrijk: Mont Saint-Michel. Een sprookjesachtig schiereiland met een grote abdij die je al van verre kunt zien. Waar je ook kijkt, de baai van Mont Saint-Michel ziet er wonderlijk uit. Zand, zee en lucht delen de horizon met elkaar.
Vroeger kon je het eiland alleen lopend bereiken als het eb was, maar inmiddels is er een grote voetgangersbrug aangelegd waarmee toeristen welkom geheten worden op het schiereiland. Deze uitzonderlijke locatie is opgenomen in de werelderfgoedlijst van Unesco en is dus zeker een bezoek waard!
**Alligator Bay**
Ga je met kinderen op vakantie naar Noord-Bretagne, dan is een bezoekje aan Alligator Bay in Beauvoir, op steenworp afstand van Mont Saint-Michel, zeker een aanrader! Dit dierenpark met meer dan 800 reptielen is een beleving voor jong en oud! Je vindt hier de grootste groep krokodillen en alligators van Europa bij elkaar in één overdekte hal, waar ze hun natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nagebouwd hebben. Buiten vind je meer dan 400 schildpadden, waarvan er een aantal vrij rondlopen die je mag aaien. Daarnaast vind je in het park nog terraria vol met leguanen, kameleons, hagedissen, slangen en veranen die je op ooghoogte kunt bekijken.
**Stranden in Bretagne**
Bij Bretagne denken mensen vaak niet meteen aan een strandvakantie, maar de stranden in Bretagne behoren met het fijne zand tot de mooiste stranden van Europa! De stranden doen zeker niet onder voor de stranden aan de Côte d’Azur, Normandië en de Languedoc. Langs de kust van Bretagne staan roze granietrotsen die samen met de zandstranden en bouwwerken een prachtig samenspel vormen. Door de werking van de wind en het zeewater hebben de rotsen soms bizarre vormen aangenomen. Verblijf je in Bretagne, dan is de kust nooit ver weg.