SKU 6229801343175699 Winkel / categorie

Bureau Bickel - wit

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 299.00

Beschrijving

Huiswerk maken wordt ineens leuk!
Knutselen, schrijven of huiswerk maken: het Bickel bureau is hier ideaal voor! Dit grenen bureau heeft zelfs twee vakken en twee lades voor het opbergen van allerlei spulletjes. Creƫer een mooi eigen plekje met dit meubel op de kinderkamer!
Het bureau wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Materiaal
Het bureau Bickel is gemaakt van grenen en geverfd in de kleur wit. Bureau Bickel is ook in de kleuren betongrijs en zwart verkrijgbaar.
Het bureau heeft een stevig frame met schuin geplaatste poten. Onder het bureaublad zijn 2 laden geplaatst met een uitsparing in het midden waarmee je gemakkelijk de laden kunt openen. Op het bureaublad is een verhoging gemaakt die verdeeld is in 2 vakken.
De afmetingen van het bureau inclusief de poten zijn (bxhxd): 112x93x55 cm.
Die wil ik!
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.