SKU 6229800710106988 Winkel / categorie

Brocante kast Pascale - betongrijs

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 599.00

Beschrijving

Leuke details
De 2 deurs kast Pascale is een brocante opbergkast gemaakt van massief, FSC gecertificeerd grenenhout. De kast is afwerkgewerkt met een lak in een betongrijze kleur en is ook verkrijgbaar in het wit en zwart. De kast is tijdloos, maar heeft een authentieke uitstraling. Door de zachte kleur past het in haast iedere woonstijl. De kast beschikt over 4 legplanken, waardoor je er veel in kunt opbergen. De deuren zijn voorzien van metalen scharnieren Ă©n een leuk detail: een slot met sleutel.
De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Materiaal
De kast is gemaakt van betongrijs gelakt, duurzaam geproduceerd grenenhout. Het interieur is opgebouwd uit gemĂȘlamineerd spaanplaat. De deuren zijn voorzien van metalen scharnieren en een slot met sleutel.
De 2 deurs kast is ook verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.
De kast heeft een hoogte van 191 cm, een breedte van 118 cm en een diepte van 47 cm.
Die wil ik!
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.