Borussia Dortmund Shirt Uit 2021-2022 + Champions League Badges – XXL

 104.90

Artikelnummer: 2813401088854346 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Puma Borussia Dortmund uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en bevat op de rechtermouw de officiële Champions League badges. In dit voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. Het Borussia Dortmund uitshirt is dit jaar een combinatie van grijs en zwart en bevat een all-over print van horizontale zigzag banen in deze kleuren. De schouders bevatten een zwarte taping met diagonale grijze Puma formstripes. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is grijs. De rechterborst en de schouders bevatten het Puma logo in het geel en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief twee kampioenssterren. Op het midden van het tenue staat sponsor 1&1. De achterkant van het tenue bevat de naam van de club: DORTMUND. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Haaland, Malen, Reus, Bellingham, Reyna, Hummels, Moukoko, Brandt, Schmelzer, Morey, Hazard, Kamara, Witsel, Can en nog meer spelers,
100% polyester. De Borussia Dortmund tenues zijn voorzien van de PUMA DRY CELL systeem, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
Het is mogelijk dit voetbalshirt te voorzien van de officiële Borussia Dortmund bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer!