Borussia Dortmund Shirt Uit 2020-2021 + Reus 11 – S

 104.90

Artikelnummer: 2813400986326562 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Borussia Dortmund uitshirt van Puma voor volwassenen. De achterkant van het shirt is voorzien van de officiële BVB bedrukking van Rreus (11). In dit voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Het uitshirt is van Dortmund is geïnspireerd door de graffiti prints en street art rondom het Signal Iduna Park. Deze print bevindt zich voornamelijk op de linkerkant van het tenue. Daarnaast wordt het Borussia Dortmund uitshirt gekenmerkt door een diagonale, gele band van de linkerschouder naar de rechter onderkant van het tenue. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een ronde hals. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Puma logo in het geel en de linkerborst bevat de officiële clubbadge. Sponsor 1&1 versiert het midden van het Borussia Dortmund voetbalshirt en op de linkermouw prijkt het logo van Opel. In de hals op de achterzijde van het tenue zijn de initialen van de club verwerkt: BVB.
100% polyester. De Borussia Dortmund tenues zijn voorzien van het PUMA DRY CELL systeem, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De bedrukking van Reus (11) op dit shirt betreft de officiële en originele FC Bayern bedrukking, welke de spelers ook op het shirt dragen dit seizoen.