Borussia Dortmund Shirt Thuis 2020-2021 + Haaland 9 – XXXL

 109.90

Artikelnummer: 2813401370422286 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Borussia Dortmund thuisshirt voor 2020-2021 van PUMA en bevat de officiële bedrukking van Haaland (9). In dit voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende dit seizoen. Het nieuwe shirt is traditioneel overwegend geel en bevat zwarte details. Dit seizoen komen de zwarte details terug als bliksemstrepen over de voorkant van het shirt. Dit geven het thuisshirt van Dortmund een flitsend design. De achterkant en de mouwen zijn volledig in het geel. Verder wordt het shirt gekenmerkt door strakke v-hals. Op beide schouders is het logo van Puma aangebracht. Dit Puma logo versiert ook de rechterborst. De linkerborst bevat het embleem van Borussia Dortmund met daarboven de 2 sterren. Hoofdsponsor 1&1 versiert sinds dit seizoen het midden van het voetbalshirt. Op de linkermouw staat het logo van co-sponsor Opel.
100% polyester. De Borussia Dortmund tenues zijn voorzien van het PUMA DRY CELL systeem, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De bedrukking van Haaland (9) op dit voetbalshirt betreft de officiële en originele bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Borussia Dortmund op het shirt dragen.