Borussia Dortmund Cup Shirt 2021-2022 + Bellingham 22 – M

 104.90

Artikelnummer: 2813401170941754 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Puma Borussia Dortmund Cup voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen en bevat de officiële bedrukking van Bellingham (22). In dit voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de wedstrijden in de Champions League en DFB Pokal in 2021-2022. Het Borussia Dortmund cup voetbalshirt is overwegend fel geel en bevat een all-over print van het clublogo op de voorkant van het voetbalshirt. De linkerborst bevat de badge van de club. Verder prijkt op het midden van de borst de naam van de club in het zwart. De naam wordt omringd door twee zwarte banen. Ook de diagonale formstripes en de band aan de onderkant van de mouwen van het Borussia Dortmund tenue zijn zwart. Hoofdsponsor Evonik versiert het midden van het tenue en op het midden van de borst en de mouwen staat het logo van Puma. In de nek op de achterzijde van het tenue komt weer het logo van de club terug. De achterkant van het voetbalshirt bevat bovendien de naam van de stad: DORTMUND.
100% polyester. Dit tenue is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Bellingham (22) op dit voetbalshirt betreft de officiële en originele Borussia Dortmund bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen.