SKU 7905402110951700 Winkel / categorie

Bodemvochtmeter

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 14.95

Beschrijving

Bodemvochtmeter
Niet iedereen begrijpt het millennium tijdperk. We hebben het allemaal te druk of we zijn beschikbaar voor iedereen, wat geen van beide goed voor ons is, vooral omdat we planten hebben om voor te zorgen. Dat is waar de Bodemvochtmeter om de hoek komt kijken.
Gemaakt om nauwkeurig het vochtgehalte van de plantengroei te monitoren. Deze Bodemvochtmeter is het volmaakte hebbeding om uw tuin en/ of bloempotten altijd groen te houden! Het is een fluitje van een cent om het zwarte detectiegedeelte in de grond te plaatsen en een oogje in het zeil te houden op de vochtigheidsindicator aan de bovenkant. De kleuren van de indicatoren variëren van Rood tot Groen tot Blauw en geven aan wanneer het vochtgehalte in de bodem laag, respectievelijk geschikt of buitensporig hoog is.
********************************************
De Bodemvochtmeter is waterproof, geschikt voor elke grondsoort, en kan urenlang in de bodem ondergedompeld blijven waardoor het een perfect hulpmiddel is om een einde te maken aan al je zorgen of de planten wel genoeg water hebben. Dus, stop met gissen over wanneer of hoeveel water je kostbare planten nodig hebben en zorg dat je dit handige instrument vandaag nog bestelt.
Materiaal: Plastic
Gewicht: 20g
Kleur: Wit
Werkvoltage: 3 V
Accubatterij: 1 x CR2032 [inbegrepen]
Grootte: 131x 25.1 x 10.9 mm