Belgie Shirt Thuis 2018-2019 + E. Hazard 10 – XXL

 104.90

Artikelnummer: 2813400793550151 Categorie:

Beschrijving

Dit is het nieuwe voetbalshirt van de Rode Duivels voor volwassenen van adidas met de bedrukking van E. Hazard (10). In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van België de WK 2018 thuiswedstrijden en de kwalificatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020. Het België voetbalshirt is dit jaar geïnspireerd door het shirt van 1984. Het shirt is geheel rood en bevat een v-hals. Bovendien wordt het shirt gekenmerkt door de zogenaamde ”argyle” print over de borst van het voetbalshirt. Deze print bestaat uit ruiten in de kleuren van de Belgische vlag: zwart/geel/rood. Door deze ruiten bevinden zich diagonale strepen. De zijkanten van het shirt bevatten rode adidas strepen en de achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant weer driehoeken in de kleuren van de Belgische vlag. Op de borst prijken de logo’s van de KBVB en adidas.
100% polyester. De België tenues zijn uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.
Bedrukking
De bedrukking van E.Hazard op dit shirt betreft de officiële en originele bedrukking, welke de spelers ook op het shirt dragen