SKU 7905402114364598 Winkel / categorie

Becalm TENS Machine (6 Geweldige Voordelen Van Massagetherapie Voor Uw Leven)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.95

Beschrijving

BeCalm TENS Machine
(6 Geweldige Voordelen Van Massagetherapie Voor Uw Leven)
Naar de spa gaan kan een verwennerij zijn, maar het kan ook een enorme boost zijn voor uw gezondheid en welzijn! Massagetherapie kan allerlei soorten aandoeningen verlichten – van fysieke pijn tot stress en angst. Mensen die ervoor kiezen om hun zorgregime aan te vullen met regelmatige massages, zullen niet alleen genieten van een ontspannen uurtje of twee in de spa, maar ze zullen de voordelen hiervan ook gedurende de dagen en weken na de afspraak opmerken!
Ben je nog steeds niet overtuigd? Hier zijn 6 redenen waarom je er snel een zou moeten kopen!
*********************************************
1. Het compenseert al het zitten
”De meeste mensen hebben te maken met een soort houdingsstress’, zegt Aaron Tanason, geregistreerd massagetherapeut, kinesioloog en eigenaar bij Paleolife Massagetherapie in Toronto. “Vaker wel dan niet dat stress zich manifesteert meestal in de schouders en nek.” Maar pas op, baliemedewerkers. Meer geavanceerde vormen van houdingsstress komen naar voren als pijn of zwakte in de lage rug en bilspieren dat is veroorzaakt door langdurig zitten. Hier leest u meer over hoe zitten uw gezondheid kan beïnvloeden.
En gezien de voordelen van massagetherapie een nogal onverwachte, massage kan gelukkig de onbalans veroorzaakt door zitten tegengaan. Dit betekent dat u uw bureauwerk zo lang kunt behouden als u regelmatig een massage plant.
2. Het verlicht spierpijn
Heb je pijnlijke spieren? Massagetherapie kan helpen. “Massage verhoogt en verbetert de bloedsomloop. Net zoals je elleboog wrijven wanneer je hem tegen een tafel stoot, helpt het om de pijn te verlichten, ”zegt Tanason.
Een studie uit 2011, gepubliceerd in de Annals of Internal Medicine, vond voordelen van massagetherapie net zo effectief als andere behandelingsmethoden voor chronische rugpijn.
3. Het kalmeert angst en depressie
“Menselijke aanraking, in een veilige, vriendelijke en professionele context, kan ongelooflijk therapeutisch en ontspannend zijn”, zegt Tanason. Vrouwen met de diagnose borstkanker die driemaal per week massagetherapie kregen, meldden minder depressief en minder boos te zijn, volgens een studie uit 2005, gepubliceerd in het International Journal of Neuroscience.
Daarbij ontdekte een studie gepubliceerd in het Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, ontdekte dat depressieve en angstige patiënten veel meer ontspannen en gelukkig waren en na massage verminderde stressniveaus hadden.
4. Het verbetert de slaap
De voordelen van massage stimuleren niet alleen een goede nachtrust, het helpt ook degenen die anders niet comfortabel kunnen rusten. “Massage bevordert ontspanning en slaap bij mensen die chemo- of bestralingstherapie ondergaan”, zegt Lisa Marie de Miranda, geregistreerd massagetherapeut en kinesioloog bij Paleolife Massagetherapie. Massages helpen baby’s ook om meer te slapen, minder te huilen en minder gestrest te zijn, blijkt uit onderzoek van de University of Warwick.
‘De meeste RMT’s kunnen kindermassage doen’, zegt de Miranda. En als ouders het zelf willen doen, gaat dat vanzelf. ‘Er is niet echt een bepaalde techniek. Wat ouders normaal ook doen om hun baby te kalmeren, zal effectief zijn. ‘
5. Het verhoogt de immuniteit
Een studie uit 2010, gepubliceerd in het Journal of Alternative and Complementary Medicine, toonde aan dat een massage het aantal witte bloedcellen van patiënten verhoogt, wat een grote rol speelt bij het verdedigen van het lichaam tegen ziekten. Bovendien ‘verbetert het ook de immuunfunctie voor mensen met hiv’, zegt de Miranda. (Ter info: een dagelijks elixer is ook een geweldige manier om de immuniteit te versterken.)
6. Het verlicht hoofdpijn
Probeer de volgende keer dat u hoofdpijn krijgt een last-minute massage te boeken. ‘Een massage vermindert de frequentie en ernst van spanningshoofdpijn’, zegt de Miranda. Uit onderzoek van de universiteit van Granada in Spanje bleek dat een enkele sessie massagetherapie onmiddellijk de waargenomen pijn bij patiënten met chronische spanningshoofdpijn beïnvloedt. Leer vervolgens de beste natuurlijke huismiddeltjes voor hoofdpijn.
Heb je niet altijd tijd voor een massage? Geen massageplek bij jou in de buurt? Maak je geen zorgen meer! We bieden je de BeCalm TENS Machine! Een effectieve elektrostimulator met lage frequentie die een aangenaam en ontspannend gevoel geeft in het gebied van het lichaam waarop het wordt aangebracht.
Specificaties:
Materiaal: ABS
Ontwerp: compact
Makkelijk te gebruiken, licht en handig
Gunstige effecten: verlichting, rust, ontspanning en welzijn
8 programma’s
10 intensiteitsniveaus
4 elektroden en 4 geleidende patches
Timer
Ideaal voor knieën, ellebogen, schouders, lendengebied, rug, etc.
Werkt op batterijen (2 x AAA, inbegrepen)
3 W / 350 mA / 1-330 Hz
Ca. afmetingen: 8 x 10 x 2 cm
Verpakking en handleiding in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests , Russisch en Lets)