Bayern München Shirt Thuis 2022-2023 + Mané 17 – XL

 104.90

Artikelnummer: 2813401015223015 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Bayern Munchen thuisshirt 2022-2023 van adidas voor volwassenen en bevat op de achterkant de officiële bedrukking van Mané (17). In dit voetbalshirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende het seizoen 2022-23. Het Bayern München voetbalshirt is traditioneel overwegend rood van kleur en dit seizoen wordt het thuisshirt van FC Bayern gekenmerkt door de dunne witte horizontale streepjes op de voorkant. De achterkant daarentegen is volledig in het rood. De biesjes bevatten een witte kleur en ook de ronde hals is in het wit. Op beide schouders zijn de drie adidas strepen in het wit op het shirt aangebracht. De rechterborst is uitgerust met het adidas logo en de linkborst bevat de badge van de club, inclusief vijf sterren. Op het midden van het tenue staat sponsor Telekom. In de nek op de achterzijde van het Bayern München voetbalshirt is de leus van de club verwerkt: MIA SAN MIA. Op de achterkant staat bovendien de naam van de club.
100% polyester. De Bayern München tenues zijn voorzien van de Adidas AeroReady Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De bedrukking van Mané (17) op de achterkant van dit tenue betreft de officiële en originele Bayern München bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Bayern op het tenue dragen dit seizoen.