Bayern München Shirt Thuis 2020-2021 + Musiala 42 – M

 104.90

Artikelnummer: 2813400522175424 Categorie:

Beschrijving

Dit is het Bayern München thuisshirt 2020-21 van adidas en bevat op de achterkant de officiële bedrukking van Musiala (42). In dit shirt speelt FC Bayern de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2020-2021. Het Bayern München shirt is traditioneel rood met enkele witte accenten. Daarnaast is het thuisshirt voorzien van subtiele rode verticale banen. De banen zijn uitgerust met dunne strepen en stippen. De witte details komen terug op de streep bij de v-hals en ook op de drie adidas strepen aan de zijkanten van het shirt. Verder bevat het shirt op de linkermouw het embleem van Qatar Airways. Op de borst prijken de logo’s van de club en adidas. Boven het logo van de club uit München staan vier sterren, welke refereren aan de 27 kampioenschappen. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor TELEKOM. Op de achterkant staat aan de bovenkant de naam van de club FC Bayern Munchen de de slogan, mia san mia.
100% polyester. De Bayern München tenues zijn voorzien van de Adidas Climacool Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De bedrukking van Musiala (42) op dit shirt betreft de officiële en originele FC Bayern bedrukking, welke de spelers ook op het shirt dragen dit seizoen.