Barcelona Shirt Uit 2019-2020 + Messi 10 (Gallery Style) – XL

 104.90

Artikelnummer: 2813400322247115 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Barcelona uitshirt van Nike voor volwassenen en bevat de speciale gallery style bedrukking van Messi (10). In dit shirt speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-20. Het uitshirt van Barcelona is dit jaar overwegend geel en wordt gekenmerkt door de diagonale baan in het blauw en rood (de clubkleuren van Barcelona). De bies van de linkermouw is rood en de rechter is blauw. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De binnenkant en achterkant van het shirt zijn uitgerust met een taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. De linker mouw bevat het logo van subsponsor BEKO en de andere mouw is uitgerust met de officiële LA Liga badge. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Op het midden van het shirt staat sponsor RAKUTEN.
100% polyester. De Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Messi (10) betreft een speciale Gallery bedrukking. In het rugnummer van Messi is namelijk een afbeelding van de speler verwerkt.