SKU 7905402114404957 Winkel / categorie

Automatisch Tellen Van Digitale Spaarpot (5 Zeker Manieren Om Geld Te Besparen, Banken Willen Niet Dat U Het Weet)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 14.95

Beschrijving

Automatisch Tellen Van Digitale Spaarpot
(5 Zeker Manieren Om Geld Te Besparen, Banken Willen Niet Dat U Het Weet)
Geld komt niet gemakkelijk en helaas ook niet. Of het nu gaat om een achterstallige factuur of een berg schulden aan studentenleningen, de meesten van ons hebben dagelijks te maken met financiële problemen en onze spaarrente ziet er behoorlijk somber uit.
Er zijn tal van methoden, strategieën en vuistregels om u te helpen uw gelddoelen te bereiken. Dat gezegd hebbende, alle opties zijn misschien overweldigend – misschien weet je niet eens waar je moet beginnen. Maak je geen zorgen, wij staan voor je klaar. Hieronder staan vijf van de eenvoudigste maar meest effectieve strategieën om geld te besparen, banken willen niet dat u het weet.
********************************************
1. Houd uw uitgaven bij
Allereerst. Als u meer geld wilt besparen en minder wilt uitgeven, moet u in de eerste plaats weten waar dat geld naartoe gaat. Met tools voor online budgetteren zoals Mint, You Need a Budget of Personal Capital kunt u gemakkelijk uw uitgaven volgen.
Het hebben van een dergelijke visuele momentopname van waar u financieel staat, kan dienen als een krachtige, intuïtieve controle wanneer u uzelf vragen stelt als ‘Kan ik het betalen?’ Of ‘Brengt deze aankoop me dichterbij of duwt me verder van mijn doelen? ‘
Als u al uw aankopen op één plek ziet, is het veel gemakkelijker om de balans op te maken van waar u financieel staat. Je kunt ook precies zien hoe je eerdere beslissingen je hebben gebracht tot waar je nu bent
Je hebt bijvoorbeeld waarschijnlijk het gevoel dat je te veel uit eten gaat, maar als je ziet hoeveel je elke maand aan restaurants uitgeeft, kan dat aantal een motiverende eye-opener zijn. We kunnen het ook gebruiken als een toekomstige maatregel, om onze vooruitgang bij te houden terwijl we beginnen met het implementeren van goede financiële gewoonten, zoals het verhogen van sparen en het aflossen van schulden.
2. Betaal schulden af met de sneeuwbalmethode
Als het je doel is om dit jaar eindelijk uit de schulden te komen, ben je al op de goede weg – wanneer je je schuld afbetaalt, maak je je geld vrij voor financiële doelen. Er zijn twee basisstrategieën om schulden te schoppen: betaal eerst uw schulden met de hoogste rente af of betaal eerst uw kleinere saldi. Terwijl de eerste wiskundig logischer is, blijkt uit studie na studie dat het prioriteren van uw kleinste balansen, ook wel bekend als de ‘sneeuwbalmethode’, het meest effectief is.
Maak een lijst van uw schulden op basis van saldo en pak vervolgens eerst het kleinste saldo aan terwijl u minimale betalingen doet voor alle andere schulden. Zodra uw kleinste saldo is afbetaald, gebruikt u het geld waarmee u naar die schuld gooide om de volgende kleinste schuld af te betalen, terwijl u minimale betalingen aan de anderen doet, enzovoort, totdat u eindelijk schuldvrij bent. Het idee is dat wanneer u een schuld heeft afbetaald, u zich gemotiveerd en krachtig voelt, wat u het momentum geeft om door te gaan. En volgens de gegevens werkt het. Mensen houden meer vast aan hun doelstellingen voor het afbetalen van schulden bij het gebruik van de sneeuwbalmethode.
Een onderzoeker zei dat de methode het beste werkt ‘voor zover de schuldenrekeningen van een consument vergelijkbare rentetarieven hebben’. Stel dat een van uw schulden een iets hoger saldo heeft dan een andere, maar een enorm hogere rente. In dat geval is het logischer om in plaats daarvan te focussen op de schuld met een hogere rente. Wees logisch over hoe u uw schuld benadert, maar onthoud: persoonlijke financiën zijn psychologisch en snelle financiële winsten kunnen een krachtig hulpmiddel zijn.
3. Betaal eerst jezelf
Dit is het idee om altijd een deel van uw salaris te schrappen en opzij te zetten voordat u geld uitgeeft aan andere dingen. Het is gemakkelijk te implementeren, omdat je het kunt automatiseren. Stel elke betaaldag een periodieke overboeking in van uw cheque naar uw spaarrekening. Zelfs als het slechts 20 euro per salaris is, is de kans groot dat u dat geld niet zult missen, maar u zult in de loop van de tijd aangenaam verrast zijn over uw besparingen.
We zijn er allemaal geweest: je wordt betaald, gaat sushi eten, koopt die nieuwe top die je wilt en gaat naar de film, alleen om te beseffen dat je deze maand misschien je autoverzekering niet kunt betalen. Als u eerst zelf betaalt, heeft u dit probleem niet. De meeste factuuraanbieders hebben automatische factuurbetaling en u kunt vaak elke dag een dag aangeven waarop u die factuur wilt laten betalen. Uw rekening voor autoverzekering is al betaald, dus uw discretionaire middelen zijn beperkt. Over het algemeen is het de bedoeling om ervoor te zorgen dat uw uitgavenprioriteiten worden afgehandeld voordat u de kans krijgt om dat geld uit te geven aan minder belangrijke dingen.
4. Streef naar een spaarpercentage van 10 procent
Als u niet zeker weet hoeveel u elke maand moet besparen, streef dan naar de vuistregel van 10 procent. Als u regelmatig 10 procent van uw inkomen spaart, hoeveel u ook verdient, heeft u altijd het vertrouwen te weten dat u binnen uw mogelijkheden leeft.
Het is een honkbalnummer, dus voel je niet slecht als je dat doel niet helemaal haalt. Richt gewoon op 10 procent. En als u merkt dat u nog meer wilt besparen, kunt u dit percentage later altijd aanpassen. Deze regel kun je het beste combineren met de Pay Yourself First-methode. U kunt 10 procent besparen als de manier waarop u uzelf in staat stelt om jaar na jaar doorlopende investeringen te doen in uw financiële gezondheid.
5. Probeer een maand zonder uitgaven
Gelduitdagingen zijn leuk omdat ze goede financiële gewoonten omzetten in een spel. Geef uw spaaractie een vliegende start met een maand zonder uitgaven. Het is simpel: zet u in voor een periode van 30 dagen ALLEEN aan benodigdheden. Loop of fiets overal naartoe in plaats van te rijden, lunch elke dag naar je werk, omarm gratis entertainmentopties, zoals het verkennen van lokale parken. En als je struikelt, raak dan niet ontmoedigd. Het doel is nul, maar het algemene idee is om gewoon minder uit te geven en wat extra geld te besparen. De oefening kan u ook helpen om veel van uw uitgaven te heroverwegen en mogelijk in de toekomst bewuster te besteden. U zult niet alleen veel geld besparen tijdens deze periode van een maand, u zult merken dat u oude bestedingsgewoonten helemaal opnieuw gaat bekijken en besluit dat u de voorkeur geeft aan uw eigen creatieve, goedkope alternatieven. Deze oefening kan een groot verschil maken in uw persoonlijke balans.
Kun je niet wachten om te beginnen met sparen? Dan is de Automatic Counting Digital Money Box perfect om mee te beginnen! Een praktische en moderne spaarpot die een bestseller is. Het is heel eenvoudig te gebruiken, plaats gewoon euro’s in de sleuf bovenaan en de elektronische teller geeft het ingevoegde bedrag aan, zodat u eenvoudig precies kunt zien hoeveel u bespaart. Het perfecte cadeau voor volwassenen en kinderen om te leren sparen!
Specificaties:
Gemaakt van ABS en PP
Digitale teller met LCD-scherm
Werkt alleen met alle euromunten
Geeft het ingevoegde bedrag en het bespaarde bedrag weer
Reset-knop om de teller opnieuw te starten en terug te zetten naar 0
Werkt op batterijen (2 x AA, niet inbegrepen)
Diameter x hoogte ca .: 12 x 17 cm
Verpakking en handleiding in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests , Russisch en Lets)